• FLEX - Φτιάξε το μόνος


Διαλέξτε από τη λίστα στα δεξιά σας, όποια 2ωρα και 3ωρα είδους μουσικής εσείς επιθυμείτε!

 Αποτελούν έτοιμες λίστες τραγουδιών που είτε προσαρμόζονται σε μουσικά βίντεο στη δωρεάν προσωπική σας σελίδα, είτε παραδίδονται (μέσω DVD) σε προστατευμένα MP4 η MP3 320kbps αρχεία, είτε εγγράφονται εσωτερικά σε φορητό media player amp, είτε ενσωματώνονται σε APP εφαρμογή για Android η Windows (παραδίδονται σε DVD).

Σε περίπτωση που η επιλογή σας δεν ξεπερνά τα 138 ευρώ, το σύστημα σας προειδοποιεί και πρέπει να αδειάσετε το καλάθι σας και να επιλέξετε εκ νέου τις λίστες που σας ενδιαφέρουν, και ΟΧΙ απλά να προσθέσετε νέες λίστες για την αποφυγή διπλών  παραγγελιών.

Η πρώτη επιλογή του online streaming, είναι ΔΩΡΕΑΝ και αποτελεί την δημιουργία μίας ιστοσελίδας που κατασκευάζουμε ειδικά για το χρήστη, χωρίς έξτρα χρέωση, σε μοναδική διεύθυνση, του τύπου xxx.freesongs.gr όπου και ανεβάζουμε τις επιλεγμένες μουσικές λίστες με δύο τρόπους*: 

1. Σε ειδικό media player το οποίο περιλαμβάνει όλες τις μουσικές λίστες σε MP4 audio και τις παίζει με shuffle (τις λίστες) και με επανάληψη.

2. Ξεχωριστά MP4 audio videos για τη κάθε επιλεγμένη λίστα.

*Ανεβάζουμε ΚΑΙ τις δύο επιλογές για τη διευκόλυνση του χρήστη.

Άλλη επιλογή περιλαμβάνει την εγγραφή των επιλεγμένων μουσικών λιστών σε προστατευμένα MP4 η MP3, ανάλογα με τη προτίμηση σας, με τη παράλληλη εγγραφή τους σε δύο DVD's ώστε ο χρήστης να μπορεί να τα εγκαταστήσει σε οποιοδήποτε Windows tablet, PC, laptop του, με μοναδικό κωδικό χρήσης.

Τα αρχεία αναπαραγάγονται ΜΟΝΟ από το ενσωματωμένο media player που σας παρέχουμε. Σημειώνουμε ότι ΔΕΝ γίνεται να σας παρέχουμε μεμονωμένα κανονικά MP3's η MP4´s**, για να τα ενσωματώσετε σε δικό σας player. Τα αρχεία που σας παραδίδουμε ΔΕΝ είναι κανονικά MP3/MP4's, αλλά ειδικά προστατευμένα αρχεία!

**Αν επιθυμείτε να έχετε χωριστά κανονικά MP3's μπορείτε να προμηθευτείτε το White Easy πακέτο με το οποίο μπορείτε να αγοράζετε από Itunes, Google music, Amazon κλπ, τα τραγούδια μας σε ειδκές χαμηλές τιμές και να κάνετε τις δικές σας μοναδικές λίστες!

Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν την εγγραφή των επιλεγμένων λιστών σε εφαρμογή APP είτε για Android για το tablet η κινητό σας, είτε σε Windows για το tablet, laptop, η PC. Εκεί εγγράφονται οι μουσικές λίστες (όχι χωριστά τα τραγούδια ένα ένα όπως στις εφαρμογές EASY) με δυνατότητα shuffle & loop 

Τελική επιλογή αλλά όχι και η τελευταία, αποτελεί την εγγραφή των λιστών μας σε φορητό media player amp (30W) με εκφώνιση στην αρχή κάθε λίστας για το είδος της, για απευθείας σύνδεση στα ηχεία οροφής του καταστήματος του χρήστη.

Το media player έχει εκτός από την έξοδο για σύνδεση με τα ηχεία έχει και είσοδο μικροφώνου για τη τυχούσα ανάγκη του χρήστη, ανακοινώσεων προς τους πελάτες του!

Παρέχεται εγγύηση 6 μηνών για το player. Σε περίπτωση βλάβης πέραν των 6 μηνών παρέχεται δυνατότητα αντικατάστασης του με 25€.

Στο πακέτο αυτό υπάρχει ελάχιστη δυνατότητα  χρέωσης στο καλάθι του ενδιαφερόμενου στα 138 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει οι επιλογές του ενδιαφερόμενου δυνητικού  χρήστη, να φθάνουν η να ξεπερνούν τα 138€. Σε αντίθετη περίπτωση απλά δεν μπορεί να προχωρήσει το σύστημα στο επόμενο βήμα. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να αδειάσει το καλάθι του και να επιλέξει εκ νέου τις λίστες. Δηλαδή το σύστημα αυτόματα τον ενημερώνει αν δεν έχει συγκεντρώσει το αναγκαίο ελάχιστο ποσό. Σε αυτή τη περίπτωση πρέπει να επιστρέψει πίσω και να τσεκάρει ξανά τις επιλογές του, σβήνοντας τη προηγούμενη επιλογή του από το καλάθι αγορών.

Με οποιαδήποτε αγορά του ο χρήστης παραλαμβάνει ταχυδρομικώς την άδεια χρήσης μας που ισχύει για ΠΑΝΤΑ για το συγκεκριμένο ΑΦΜ! Επίσης ο χρήστης παραλαμβάνει και τα έγγραφα νομιμότητας τα οποία ενσωματώνονται και στη δωρεάν ιστοσελίδα του.

Και μην ξεχνάτε ότι αγοράζετε ΜΙΑ φορά και παίζετε για ΠΑΝΤΑ χωρίς μηνιαίες η ετήσιες χρεώσεις!

Μόνο η freeSongs παρέχει αυτή τη δυνατότητα σε σχέση με όποιες άλλες εταιρίες παροχής εναλλακτικής μουσικής εκτός ΑΕΠΙ GEA και Αυτοδιαχείριση.demos
video1


video2


video3


video4


video5


video6


video7


video8


video9


video10


video11


video12


video13


video15


video16


FLEX - Φτιάξε το μόνος

  • Παραγωγός: freeSongs music
  • Κωδικός Πακέτου Μουσικής: FLEX - Φτιάξε το μόνος

Διαθέσιμες Επιλογές


Ετικέτες: FLEX - Φτιάξε το μόνος