• FLEX - Φτιάξε το μόνος


Διαλέξτε από τη λίστα στα δεξιά σας, όποια 2ωρα και 3ωρα είδους μουσικής εσείς επιθυμείτε!

Αποτελούν έτοιμες λίστες τραγουδιών που είτε προσαρμόζονται σε μουσικά βίντεο στη δωρεάν προσωπική σας σελίδα, είτε παραδίδονται (μέσω DVD) σε προστατευμένα MP4 η MP3 320kbps αρχεία, είτε εγγράφονται εσωτερικά σε φορητό media player amp, είτε ενσωματώνονται σε APP εφαρμογή για Android η Windows (παραδίδονται σε DVD).

Σε περίπτωση που η επιλογή σας δεν ξεπερνά τα 129 ευρώ, το σύστημα σας προειδοποιεί και πρέπει να αδειάσετε το καλάθι σας και να επιλέξετε εκ νέου τις λίστες που σας ενδιαφέρουν, και ΟΧΙ απλά να προσθέσετε νέες λίστες για την αποφυγή διπλών  παραγγελιών.

Η πρώτη επιλογή του online streaming, είναι ΔΩΡΕΑΝ και αποτελεί την δημιουργία μίας ιστοσελίδας που κατασκευάζουμε ειδικά για το χρήστη, χωρίς έξτρα χρέωση, σε μοναδική διεύθυνση, του τύπου xxx.freesongs.gr όπου και ανεβάζουμε τις επιλεγμένες μουσικές λίστες με δύο τρόπους*: 

1. Σε ειδικό media player το οποίο περιλαμβάνει όλες τις μουσικές λίστες σε MP4 audio και τις παίζει με shuffle (τις λίστες) και με επανάληψη.

2. Ξεχωριστά MP4 audio videos για τη κάθε επιλεγμένη λίστα.

*Ανεβάζουμε ΚΑΙ τις δύο επιλογές για τη διευκόλυνση του χρήστη.

Άλλη επιλογή περιλαμβάνει την εγγραφή των επιλεγμένων μουσικών λιστών σε προστατευμένα MP4 η MP3, ανάλογα με τη προτίμηση σας, με τη παράλληλη εγγραφή τους σε δύο DVD's ώστε ο χρήστης να μπορεί να τα εγκαταστήσει σε οποιοδήποτε Windows tablet, PC, laptop του, με μοναδικό κωδικό χρήσης.

Τα αρχεία αναπαραγάγονται ΜΟΝΟ από το ενσωματωμένο media player που σας παρέχουμε. Σημειώνουμε ότι ΔΕΝ γίνεται να σας παρέχουμε μεμονωμένα κανονικά MP3's η MP4´s, για να τα ενσωματώσετε σε δικό σας player. Τα αρχεία που σας παραδίδουμε ΔΕΝ είναι κανονικά MP3/MP4's, αλλά ειδικά προστατευμένα αρχεία!

Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν την εγγραφή των επιλεγμένων λιστών σε εφαρμογή APP είτε για Android για το tablet η κινητό σας, είτε σε Windows για το tablet, laptop, η PC. Εκεί εγγράφονται οι μουσικές λίστες (όχι χωριστά τα τραγούδια ένα ένα όπως στις εφαρμογές EASY) με δυνατότητα shuffle & loop 

Τελική επιλογή αλλά όχι και η τελευταία, αποτελεί την εγγραφή των λιστών μας σε φορητό media player amp (30W) με εκφώνιση στην αρχή κάθε λίστας για το είδος της, για απευθείας σύνδεση στα ηχεία οροφής του καταστήματος του χρήστη.

Το media player έχει εκτός από την έξοδο για σύνδεση με τα ηχεία έχει και είσοδο μικροφώνου για τη τυχούσα ανάγκη του χρήστη, ανακοινώσεων προς τους πελάτες του!

Παρέχεται εγγύηση 6 μηνών για το player. Σε περίπτωση βλάβης πέραν των 6 μηνών παρέχεται δυνατότητα αντικατάστασης του με 25€.

Στο πακέτο αυτό υπάρχει ελάχιστη δυνατότητα  χρέωσης στο καλάθι του ενδιαφερόμενου στα 129 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει οι επιλογές του ενδιαφερόμενου δυνητικού  χρήστη, να φθάνουν η να ξεπερνούν τα 129€. Σε αντίθετη περίπτωση απλά δεν μπορεί να προχωρήσει το σύστημα στο επόμενο βήμα. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να αδειάσει το καλάθι του και να επιλέξει εκ νέου τις λίστες. Δηλαδή το σύστημα αυτόματα τον ενημερώνει αν δεν έχει συγκεντρώσει το αναγκαίο ελάχιστο ποσό. Σε αυτή τη περίπτωση πρέπει να επιστρέψει πίσω και να τσεκάρει ξανά τις επιλογές του, σβήνοντας τη προηγούμενη επιλογή του από το καλάθι αγορών.

Με οποιαδήποτε αγορά του ο χρήστης παραλαμβάνει ταχυδρομικώς την άδεια χρήσης μας που ισχύει για ΠΑΝΤΑ για το συγκεκριμένο ΑΦΜ! Επίσης ο χρήστης παραλαμβάνει και τα έγγραφα νομιμότητας τα οποία ενσωματώνονται και στη δωρεάν ιστοσελίδα του.

Και μην ξεχνάτε ότι αγοράζετε ΜΙΑ φορά και παίζετε για ΠΑΝΤΑ χωρίς μηνιαίες η ετήσιες χρεώσεις!

Η freeSongs παρέχει αυτή τη δυνατότητα ως εναλλακτική εταιρία παροχής μουσικής εκτός ΑΕΠΙ GEA και Αυτοδιαχείρισης. που η μουσική της κυκλοφορεί πρώτα στις Η.Π.Α η οποία είναι μη συμβαλλόμενη χώρα σύμφωνα με τη συνθήκη της Ρώμης του 1961 και έτσι σύμφωνα και με την αμερικάνικη νομοθεσία ΔΕΝ παράγονται συγγενικά δικαιώματα (GEA), προτού την διαθέσουμε, τουλάχιστον 31 ημέρες αργότερα στους χρήστες μας, ενώ παράλληλα παραδίδουμε και δηλώσεις του ν.1599/86 (105) ότι η μουσική μας ΔΕΝ έχει ανατεθεί σε ΚΑΝΕΝΑ από τους Ο.Σ.Δ στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Επίσης παραδίδουμε και αντίγραφο της ανκοίνωσης μας στον έγγραφο τύπο (ESPRESSΟ 2017) κατόπιν υπόδειξης του Ο.Π.Ι. (λαμβάνετε και αυτά τα αντίγραφα) ,ο οποίος είναι και ο διαχειριστής της νέας ΑΕΠΙ, νυν ΕΥΕΔ!demos
Bossa/Silk Lounge


Radio Vox


HipHop/RNB


Electropop/80s


Chillout Instrumental


Jazz True & Lounge


Disco House


Latin House


Chill House


Dance


Jazz House


Rock House


Funky House


Lounge Sax/Flute


Deep House


Techno & Trance


Deep Techno & Trance


Progressive House


Christmas


FLEX - Φτιάξε το μόνος

  • Παραγωγός: freeSongs music
  • Κωδικός Πακέτου Μουσικής: FLEX - Φτιάξε το μόνος

Διαθέσιμες Επιλογές


Ετικέτες: FLEX - Φτιάξε το μόνος