ΑΡΧΙΚΗ         ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
 

Νιώστε τη σιγουριά της νομιμότητας που περιβάλλει τη freeSongs music!

H freeSongs σας παραδίδει υπεύθυνες δηλώσεις!

με 7 ανακοινώσεις στον
πανελλαδικό έγγραφο τύπο


Ετησια συνδρομη με 69€*


Απογειωθείτε με την χαμηλότερη ετήσια συνδρομή σε πανελλαδικό επίπεδο με πρόσβαση σε όλη τη χωρίς δικαιώματα μουσική μας βιβλιοθήκη μέσω προσωπικής ιστοσελίδας για κάθε χρήστη με αναρτημένα όλα τα έγγραφα νομιμότητας!

Για παντα απο 129€*


Σε παγκόσμια και πάλι μοναδικότητα παρέχουμε τη χωρίς δικαιώματα μουσική μας για πάντα σε συγκεκριμένα πακέτα 6 ωρών (με επανανάληψη) μέσω και πάλι προσωπικής ιστοσελίδας για κάθε χρήστη με αναρτημένα όλα τα έγγραφα νομιμότητας!

YouTube και Facebook monetization!


Παρέχουμε τη μουσική μας για χρήση σε YouTube και Facebook monetization για online streaming και ενσωμάτωση σε βίντεο του χρήστη χωρίς pop-ups διαφημίσεις!

Αναμεταδοση διαφημιστικου σποτ στη σελιδα σας με +14.99€*


Σε πανελλαδική αποκλειστικότητα και πάλι, σας παρέχουμε τη δυνατότητα δημιουργίας και αναμετάδοσης του διαφημιστικού σας σποτ, ανά τακτικά χρονικά διαστήματα που ορίζετε εσείς, σε συγκεκριμένη σελίδα σας. Η τιμή ανά spot ανέρχεται στα 14.99€. Η μουσική μας θα μπαίνει σε σίγαση αυτόματα κατά την αναμετάδοση του λεκτικού σας spot και θα συνεχίζει αυτόματα και πάλι αμέσως μετά.
*Δεν δεχόμαστε διαφημιστικά με ενσωματωμένη μουσική.

Τραγουδια και χωριστα και σε λιστες


Παρέχουμε τη χωρίς υποχρέωση καταβολής αμοιβής για πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα μουσική μας και σαν ξεχωριστά τραγούδια με shuffle (ανακάτεμα) αλλά και σε λίστες (interactive) σε όλα τα είδη της μουσικής εκτός από το ελληνικό τραγούδι. Παρέχουμε και τα ελεύθερα προπολεμικά ρεμπέτικα και δημοτικά, με copyright παραγωγού (δικιά μας ψηφιοποίηση, καθαρισμός, mastering).

Προσωπικη ιστοσελιδα για καθε χρηστη!


Δημιουργούμε μία προσωπική ιστοσελίδα για κάθε χρήστη με αναρτημένα όλα τα έγγραφα νομιμότητας και τα στοιχεία επιχείρησης του χρήστη. Αναρτούμε και το tracklist των χωρίς δικαιωμάτων τραγουδιών μας με αναφορά στον δημιουργό και τον καλλιτέχνη!

Πολλοι τροποι αναπαραγωγης μουσικης


Η freeSongs πάλι καινοτομεί σε παγκόσμια κλίμακα και παρέχει τη χωρίς δικαιώματα μουσική της εκτός από online streaming είτε σε δικές της εφαρμογές Android χωρίς Ίντερνετ, είτε σε δικό της software media player για Windows 7/8/10 , είτε σε φορητό player ενισχυτή (30w) και όλα αυτά μόνο στην επιλογή αγοράς πακέτου για πάντα. Στην ετήσια συνδρομή υπάρχει η δυνατότητα παροχής μουσικής σε λίστες (Windows) με ημερομηνία λήξης στη τιμή των 69€ ετησίως (περιλαμβάνει το usb stick).

Αδεια χρησης απο τον δημιουργο - δηλωσεις ν.1599/86


Μοναδικά και πάλι η freeSongs δεν δίνει απλές βεβαιώσεις αναπαραγωγής από ιστότοπους η άδεια εκτέλεσης μουσικής που μόνο οι Ο.Σ.Δ. μπορούν να εκδίδουν, αλλά σας παρέχει άδεια χρήσης μουσικής απευθείας από τον δημιουργό που είναι και ο μόνος που μπορεί να κάνει! Επίσης για μια ακόμη φορά μοναδικά και πάλι η freeSongs σας παραδίδει δηλώσεις του ν.1599/86 ότι η μουσική της δεν έχει ανατεθεί σε κανένα Ο.Σ.Δ. και ότι δεν επιθυμεί την άσκηση του δικαιώματος της στην εύλογη αμοιβή (γνωμοδότηση Ο.Π.Ι.)

Η μουσικη της freeSongs δεν παραγει την ευλογη αμοιβη στον GEA


H freeSongs δεν έχει ασκήσει και ούτε προτίθεται να ασκήσει το δικαίωμα της στην εύλογη αμοιβή του GEA καθόσον ο νόμος της παρέχει το δικαίωμα αυτό σύμφωνα και με τη γνωμοδότηση του Ο.Π.Ι. μην έχοντας παράλληλα αναθέσει σε κανένα Ο.Σ.Δ. τη συλλογή των δικαιωμάτων της χωρίς να το πράττει ούτε η ίδια (δηλώσεις ν.1599/86) και κυκλοφορεί τα τραγούδια της ως εκδότης η ίδια.

Οι κριτικες των χρηστων μας


Απόλυτη μας προτεραιότητα είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, πράγμα που φωτογραφίζεται στις κριτικές τους!

μουσικη χωρις...
GEA, ΕΥΕΔ, Αυτοδιαχειριση

με την επιλογη της freeSongs

Είναι τρέλλα … να πληρώνετε τρεις Ο.Σ.Δ. ταυτόχρονα!

Και όλα αυτά επειδή χρειάζεστε ευχάριστη μουσική χωρίς δικαιώματα
συντροφιά στον χώρο όπου εργάζεστε για εσάς τους υπαλλήλους και τους πελάτες σας!

Έτσι γλυτώστε εκατοντάδες ευρώ ετήσια με όποια
επιλογή σας στη freeSongs. Με 69€ ετήσια η από 129€
για πάντα!

freeSongs music...

Λίστες μουσικής όπως Jazz lounge, Disco House, Bossa Nova, Silk 70's, True Jazz, Rock, Funk, Future Pop, Future Dance, 80's & 70's, Chillout, Reggae, Reggaeton, Lounge Jazz , Disco 70's, RnB, HipHop, Latin House, Techno, Trance, Deep house, Latin House, Jazz house, Future Chill, Tropical Lounge, Tropical Dance, Electro Lounge, ElectroPop...

Kαι συνεχώς συμπληρώνουμε κάθε μήνα μία τρίωρη νέα λίστα!


 

Η freeSongs παρέχει τα EASY πακέτα μουσικής της (12ωρα με επανάληψη) είτε σε δικές της copyrighted εφαρμογές Android (προσωπικές για κάθε χρήστη στο όνομα του!!) χωρίς να χρειάζεται η σύνδεση στο Ίντερνετ, είτε σε προστατευμένα αρχεία ήχου (όχι MP3’s) για Windows 7/8/10 και πάλι χωρίς Ίντερνετ! 

Νιώσε τη σιγουριά της νομιμότητας που περιβάλλει τη freeSongs με τις υπεύθυνες δηλώσεις 1599/86 και τις
6 ανακοινώσεις στον έγγραφο τύπο!

Χωρίς την εύλογη αμοιβή στον GEA
(δεν παράγονται δικαιώματα GEA!)

Σας παρέχουμε τηλεφωνική νομική υποστήριξη σε περίπτωση "bulling" από τις γνωστές εταιρίες, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας!

Σημειώστε ότι μόνο δημόσια αρχή (αστυνομία) μπορεί να σας κάνει έλεγχο και ΟΧΙ ιδιώτης που αποτελούν ΟΛΟΙ οι Ο.Σ.Δ.!  ΕΓΓΡΑΦΟ